opc_loader

theNextG1rl

theNextG1rl

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een bestelling plaatste met veel Korean skincare. Ik heb daarvan nog een MeSoYou shoplog gemaakt. Vandaag kun je lezen hoe het Benton Aloë Vera sheetmask bevalt!

Ik bestelde het masker dus in september, maar probeerde het pas net. Eind van het jaar ontving ik van de eigenaar van MeSoYou nog eens drie maskers als bedankje, dus toen werd het wel eens tijd om ze te gebruiken!

Officieel heet het masker: Aloe Soothing Mask Pack. Het masker bevat maar liefst 48% Aloe Vera extracten, en dat is ook te ruiken. Als je de verpakking openscheurt ruik je al een lekkere, frisse geur. Bij andere Koreaanse skincare, zoals de Quo Qyo Foam Cleanser, moet ik meestal even aan de geur wennen, maar dat was bij dit masker niet het geval. Ik hou van de geur van Aloe Vera!

Op de achterkant van de verpakking kun je zien wat de overige ingrediënten zijn en hoe je het masker moet gebruiken. Iets wat in ieder geval ontbreekt in de lijst van ingrediënten is alcohol.

Ik heb niet altijd goede ervaringen met sheetmasks. Vaak doen ze weinig zoals een paar Action sheetmasks die ik heb gebruikt, of passen ze niet goed bij de ogen, zoals deMitomo sheetmasks (die overigens wel heel fijn zijn verder!). Dus het was even zien of dit masker wel goed zou passen en zou blijven zitten.

Na het voorzichtig uitvouwen van het sheetmask, bleek hij vrij goed te passen. Hij was zelfs een beetje ruim, waardoor ik wat vouwen kreeg. Maar dat vind ik minder erg dan als hij te strak zit bij de ogen.

Het masker laat je 10 tot 20 minuten zitten, wat bij mij geen problemen gaf. Na het verwijderen blijft er genoeg ‘serum’ over om verder in de huid te masseren. Dit is daarna snel ingetrokken. Al met al ben ik heel blij met dit masker!

Meer informatie

Ik kocht het Benton Aloë Vera sheetmask bij MeSoYou, een webshop met Koreaanse skincare. Het masker is vegan en kost € 2,95 per stuk.

Gebruik jij graag sheetmasks?

Bron: https://www.thenextg1rl.nl/benton-aloe-vera-sheetmask/

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.