opc_loader

Hyaluronic Acid Moisture Gift Set

Artikelnr: ITSSKIN027

Een ingrediënt dat je eigenlijk niet kan missen in je dagelijkse huidverzorgingsroutine is Hyaluronic Acid (oftewel hyaluronzuur). Dit ingrediënt is namelijk een suikermolecuul dat van nature voorkomt in je huid. Het ondersteunt de binding van water aan collageen en sluit het op, zodat je huid er voller en meer gehydrateerd uitziet. Naast het verhogen van de vochtgehalte van je huid, heeft hyaluronzuur nog veel meer voordelen. 

Naarmate we ouder worden, verliezen we collageen en hyaluronzuur, waardoor je huid dus makkelijker uitdroogt. Verder is het ook zo dat barre weersomstandigheden, kachels in de winter en bepaalde huidproducten ervoor kunnen zorgen dat er kleine breuken in je huidbarrière ontstaan. Hierdoor kan er water ontsnappen en je huid dus uitdrogen.

It's Skin heeft een lijn uitgebracht die hyaluronzuur in de producten verwerkt, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over dehydratatie.

De It's Skin Hyaluronic Acid Moisture Gift Set bevat drie producten:
♥️ It's Skin Hyaluronic Acid Moisture Toner⁠
♥️ It's Skin Hyaluronic Acid Moisture Serum⁠
♥️ It's Skin Hyaluronic Acid Moisture Cream⁠

Deze set is perfect om als cadeau te geven, maar kan je natuurlijk ook voor jezelf kopen. Het bevat het perfecte ingrediënt voor hydratatie, ondanks de koude winter. 

39,99
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Verzendmethode
DHL - Nederland (+ zendingsnummer):
4,95
Levertijd:
3~4 werkdagen
Beschrijving

Gebruiksaanwijzing:

Begin eerst met de Moisture Toner na het schoonmaken van je gezicht. Breng de benodigde hoeveelheid aan in je handpalm of op een wattenschijfje en breng het aan op je gezicht door vanuit het midden naar buiten te werken. Gebruik vervolgens de Moisture Serum door een passende hoeveelheid aan te brengen op je huid en het voorzichtig op je huid te deppen. Als laatste stap gebruik je de Moisture Cream door het aan te brengen op je gezicht en het in te deppen totdat het volledig is geabsorbeerd. 

Beoordelingen (0)
Hyaluronic Acid Moisture Gift Set heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Retourgarantie

Ruilen binnen 14 dagen

Levering

Binnen 1~2 werkdagen

Betalingen

Betalen kan nu met PayPal en Mollie ( S€pa, ING Home'Pay, KBC.CBC payment button, Belfius Direct Net, Bank contact/ Mister Cash

Laatst bekeken items