opc_loader

Gastenboek

Marloes J. Stiens 11-03-2019 22:44
Sinds een tijdje bestel ik nu bijna al mijn skin care producten bij MeSoYou. Persoonlijke service en ontzettend goede producten en prijzen! Voor vragen over specifieke producten kun je ook bij Dieu terecht en je krijgt super snel antwoord. Ik ga zeker nog veel bestellen. Bedankt
Sterre Somers Amstelveen 10-03-2019 15:14
Ontzettend goede service en fijne producten! Heel erg affordable en ze hebben zo nu en dan leuke sales.Pakketje kwam heel snel en zonder enige problemen! Deze vrouw heeft heel veel verstand van skincare, ben ook zo blij dat er een goede site is waar je vanuit nederland kan bestellen zonder veel te veel te betalen. Ik ga zeker meer bestellen, en raad iedereen deze site aan!
Whitney Bories Brugge 10-03-2019 00:22
Hele goeie service waarin dat ze je snel zonder probleem helpen. Leuke producten die in een super leuke verpakking komen met een leuk en attent briefje. Geweldig!
Soorien Zwolle 09-03-2019 14:51

Yeah! Eindelijk iemand in NL die verstand heeft van Korean Skin Care en graag met je meedenkt. Ik ben super blij met MeSoYou! Raad fijne producten aan en is van de snelle reacties en levering. Moet wel zeggen het is onwijs fijn is om Korean skin care te doen en te gebruiken. Ik gebruik het dagelijks. Voor bijna drie maand al en mijn huid is rustiger en zachter geworden.

Ayrton Sadijo Amsterdam 08-10-2017 13:38
(Superrr laat, I'm sorry >.<)

Super goeie producten voor een reële prijs, voel me altijd weer fris na gebruik van de sheet masks.

De klantenservice is hartstikke goed, met persoonlijk advies waarbij je echt het gevoel hebt dat er meegedacht wordt en er echt om jouw wensen gegeven wordt (^.^)

Also, de verpakking was cute en persoonlijk wat het echt het gevoel schept dat iemand je een cadeautje heeft gegeven ~ keep up the good work
Shelly Do DEN BOSCH 03-09-2017 20:06
Leuke producten om jezelf mee te verwennen of een ander!
Ik ben blij verrast toen het pakketje werd geleverd met een leuk (+ geheimzinnig) kaartje erbij. Een cadeau die je laat glimlachen en de verpakking is daarnaast ook nog eens te mooi om open te maken! Fijne producten zelfs voor de meest gevoelige huid. Heel erg bedankt en leuk samengesteld naar ieders huidbehoefte! X
Rosemarijn Enschede 30-08-2017 06:42
Voor een vrijgezellenfeestje wilde ik een aantal maskers, Dieu heeft mij zo leuk geholpen! Heel lief en geduldig, want het was voor meiden met heel gevoelige huidjes, heeft ze moeite gedaan om passende maskertjes te vinden.
Super service en hele fijne producten!
Resultaat 1 van 7. Resultaat:1