Levering

Wij doen zorgvuldig ons best om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. De bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden (met de feestdagen kan het wat langer duren).

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde product prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland: €4,95 

Belgie & Duitsland: €8,95

 

De rest van Europa: de kosten worden nog toegevoegd

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten verschillen per vervoerder , raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@mesoyou.com of download hier het retourformulier.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na jouw retourmelding terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Shopping Cart

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang de laatste updates en promoties.

[contact-form-7 id=”3546″ title=”Nieuwsbrief”]