Hoe MeSoYou is begonnen

Dieu is de eigenarese van MeSoYou en was sinds jongs af aan al fan van huidverzorging. In het verleden heeft ze een aantal keren producten van Koreaanse webshops besteld. Dit was ook meteen het moment dat Koreaanse huidverzorging een verslaving werd, met name de sheet masks, die toen die tijd nog vrij nieuw en onbekend waren op de markt in Nederland. Vervolgens is ze op zoek gegaan naar soortgelijke producten op de Nederlandse markt, maar deze waren helaas niet te verkrijgen hier. 

Als een oplossing voor het gat in de markt begon Dieu met MeSoYou. Dit was haar manier om de Nederlandse inwoners eenvoudig kennis te laten maken met de beste huidverzorgingsproducten uit Korea, zonder dat ze dit zelf uit Korea moesten importeren. De MeSoYou was geboren in 2017 en Dieu’s liefde voor huidverzorging groeit met de dag alleen maar groter.

Onze missie

Alweer 5 jaar later en haar missie blijft hetzelfde: het delen van haar liefde voor huidverzorging met de rest van Nederland en Europa. Gelukkig is de populariteit van Zuid-Koreaanse muziek en producten met de jaren mee enorm gegroeid, waardoor steeds meer mensen Koreaanse huidverzorging ook kennen. Dieu hoopt graag dat dit zal blijven en zal haar passie met jullie blijven delen. Let’s K-Beauty together! ♥

Shopping Cart

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang de laatste updates en promoties.

[contact-form-7 id=”3546″ title=”Nieuwsbrief”]