opc_loader

Hi Beauties, 

Mijn naam is Dieu en ik ben gek op cosmetica en huidverzorgings producten uit Korea.

In het verleden heb ik een aantal keren producten besteld van een Koreeans webshop en ben daarna verslaafd geraakt aan hun producten (voornamelijk sheet mask). In Nederland ben ik op zoek gegaan naar soortgelijke producten, maar helaas waren de bekende Koreaanse producten nog niet overal te koop in Nederland. Om die reden heb ik besloten om ook jullie te laten kennis maken met de beste producten uit Korea.

In de webshop vind je mooie producten van diverse merken. Deze merken zijn vooral in Korea erg populair. De producten hebben de beste werkingen voor diverse huidtypes. Bijvoorbeeld de aloë masker. Die is geschikt voor alle huidtypes, maar werkt vooral goed bij een vochtarme, verloosde en geïrriteerde huid. Een masker met citroen als ingrediënt zorgt er voor dat donkere vlekken en verkleuringen lichter wordt. Het is ook geschikt voor een vette huid en het bevat veel vitamine C, waardoor je huid een directe boost krijgt. Het resultaat? Een mooie glowy skin!

    

Happy Shopping! 

Your Beauty Store

~ Much love  ~

Dieu 

  • Onze producten zijn veilig uit de laboratorium testen gekomen in Europa, volgens de (EC) N° 1223/2009 geregistreerd en gelabeld door ons of een (andere) RP in de Europese Unie.