Hoe MeSoYou is begonnen

Dieu, één van de huidige eigenaren van MeSoYou, was sinds jongs af aan al fan van huidverzorging. In het verleden heeft ze een aantal keren producten van Koreaanse webshops besteld. Dit was ook meteen het moment dat Koreaanse huidverzorging een verslaving werd, met name de sheet masks, die toen die tijd nog vrij nieuw en onbekend waren op de markt in Nederland. Vervolgens is ze op zoek gegaan naar soortgelijke producten op de Nederlandse markt, maar deze waren helaas niet te verkrijgen hier. 

Als een oplossing voor het gat in de markt begon Dieu met MeSoYou. Dit was haar manier om de Nederlandse inwoners eenvoudig kennis te laten maken met de beste huidverzorgingsproducten uit Korea, zonder dat ze dit zelf uit Korea moesten importeren. De MeSoYou was geboren in 2017 en Dieu’s liefde voor huidverzorging groeit met de dag alleen maar groter.

Onze missie

Hoewel ons team groter is geworden blijft onze missie hetzelfde: het delen van onze liefde voor huidverzorging met de rest van Nederland. Gelukkig is de populariteit van Zuid-Koreaanse muziek en producten met de jaren mee enorm gegroeid, waardoor steeds meer mensen Koreaanse huidverzorging ook kennen. Wij hopen graag dat we dit kunnen blijven doen en onze passie met jullie kunnen delen. Let’s K-Beauty together! ♥

MeSoYou door de jaren heen

Sinds 2017 bestond het MeSoYou team alleen uit Dieu. Zij deed alles: van inkopen en promoties tot klantcontacten. In 2020 was het moment dat MeSoYou’s team groeide met een toevoeging van twee nieuwe teamleden: Lan en Alan Nha. Vroeger was Lan degene die Dieu alles leerde over huidverzorging, waar haar passie voor huidverzorging ook begon. Lan heeft door de jaren heen altijd interesse gehad hierin. Alan Nha is de jongste van het team. Vroeger heeft ze erg veel last gehad van eczeem en van Dieu kreeg ze kleine testers van merken die natuurlijker waren. Op deze manier leerde Dieu haar nog andere tips & tricks. 

Wij zijn drie nichtjes van verschillende leeftijden, die elkaar op een latere leeftijd toch weer hebben gevonden door een gedeelde passie. Je zou ons een family business kunnen noemen, maar eigenlijk zijn we gewoon drie power houses slash boss babes die ondanks het drukke leven, toch nog een manier kunnen vinden om tijd te maken voor de dingen waar we van houden. 

Shopping Cart