opc_loader

Hi Beauties, 

Mijn naam is Dieu en ik ben gek op cosmetica en huidverzorgings producten uit Korea.

In het verleden heb ik een aantal keren producten besteld van een Koreeans webshop en ben daarna verslaafd geraakt aan hun producten (voornamelijk sheet mask). In Nederland ben ik op zoek gegaan naar soortgelijke producten, maar helaas zijn de bekende Koreaanse producten nog niet overal te koop in Nederland. Om die reden hebben mijn vriend Thanh en ik besloten om ook jullie te laten kennis maken met deze beste producten uit Korea.

In onze webshop vind je mooie producten van diverse merken. Deze merken zijn vooral in Korea erg populair. Onze producten hebben de beste werkingen voor diverse huidtypes. Bijvoorbeeld de aloë masker. Die is geschikt voor alle huidtypes, maar werkt vooral goed bij een vochtarme, verloosde en geïrriteerde huid. Een masker met citroen als ingrediënt zorgt er voor dat donkere vlekken en verkleuringen lichter wordt. Het is ook geschikt voor een vette huid en het bevat veel vitamine C, waardoor je huid een directe boost krijgt. Het resultaat? Een mooie glowy skin!

Omdat wij alleen met de beste merken werken en verkopen waar wij zelf achterstaan, beginnen wij met een klein assortiment. In de toekomst willen wij de webshop uitbreiden met mooie huidverzorgings producten en cosmetica.        

Welke merken zou jij terug willen zien in onze webshop? Laat het ons weten door in het Gastenboek te schrijven!

Welcome to your Beautystore!

~ Much love  ~

Dieu & Thanh

Menu